Fatsa Kaleönü Mahallesi, Ramazan ayında önemli bir ilke ev sahipliği yaptı.

Mahalle Muhtarı Durmuş Durmuş, bu Ramazan’da mahalle sakinlerine sahur vaktini duyurmak için davulcu getirdi. Kaleönü Mahallesi’nde bugüne kadar hiçbir Ramazan ayında davulcu gelmediği belirtilirken, Durmuş’un bu uygulaması mahalle sakinlerinden büyük takdir topladı.

Muhtar Durmuş, mahalleye getirdiği davulcu ile Ramazan ayının manevi atmosferini daha da güçlendirmeyi hedeflediğini belirtti. "Bu yıl sahur vaktini davulcu ile duyurmak, mahallemize yeni bir gelenek kazandırmak istedim. Mahalle sakinlerimizden gelen olumlu geri dönüşler de beni oldukça mutlu etti" dedi.

Bu yenilikçi adım, Kaleönü Mahallesi’ndeki vatandaşlar arasında büyük bir heyecan yarattı. Mahalle sakinleri, sahurda davul sesiyle uyanmanın, Ramazan ayını daha özel kıldığını belirttiler.

Muhtar Durmuş’un, Kaleönü Mahallesi’nde yaptığı diğer sosyal çalışmalar ve projeler de halk arasında takdirle karşılanıyor. Davulcu uygulaması, Durmuş’un mahalleye olan katkılarını ve mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırma konusundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaleönü Mahallesi’ne yapılan bu yenilikçi dokunuş, Ramazan ayının ruhunu daha da derinleştirirken, mahalle sakinlerinin bu özel dönemi birlikte daha anlamlı bir şekilde yaşamasına olanak sağladı.

Kaynak: Haber Merkezi