Altınordu Belediyesi, Ordu Üniversitesi Gastronomi Bölümü’nde eğitim alan öğrencilere yeniden kapılarını açtı. Belediyeye ait Yemek Atölyesi’nden yararlanan öğrenciler, güz ve...
Aybastı Milli Eğitim Müdürlüğü ve Meslek Yüksek Okulu, gastronomi alanında gerçekleştirdikleri iş birliği ile öğrencilerin yeteneklerini ve becerilerini artırmayı hedefliyor.
Aybastı'nın gastronomi dünyasında büyük bir heyecan yaşandı. Aybastı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Gastronomi Bölümü öğrencileri, geniş bir lezzet yelpazesini...
"Gastronomi dünyasında parlayan yeni bir yıldız olan 'Agar Agar Tozu'nu keşfedin! Bu benzersiz madde, kırmızı deniz yosunundan özel yöntemlerle elde...
Ordu'da özel yöntemlerle hazırlanan ve kentin gastronomi alanında markası haline gelen "Ordu tostu", maharetli ustaların ellerinde uzun yıllardır damakları lezzetlendirmeye...