Fatsa ekonomisine büyük katkı sağlayacak dev yatırım resmen duyuruldu!
Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karataş, uzun süredir devam eden görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ve Türkiye’nin en bilinen markalarından SAĞRA’nın Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ne yatırım yapacağını açıkladı.
Bu yatırım kapsamında 600 kişilik yeni istihdam sağlanacak ve Fatsa’nın 15 bin kişilik istihdam hedefi için önemli bir adım daha atılmış olacak. Ordu’da halihazırda üretim yapan SAĞRA, Fatsa OSB’deki ek yatırımıyla bölge ekonomisini güçlendirmeye hazırlanıyor.
Tayfun Karataş, müjdeyi şu sözlerle paylaştı:
“Uzun ve yoğun görüşmeler sonucunda SAĞRA’yı Fatsa OSB’ye kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yatırımla hem bölge ekonomisine hem de istihdama büyük katkı sağlayacağız.”
Karataş, bu sürecin başarıyla tamamlanmasında emeği geçen yerel yöneticilere, OSB yönetimine ve Oyak Holding ile SAĞRA yetkililerine teşekkürlerini sundu.