Artvin Hopa doğumlu Emine Turutoğlu, kızının Ordu’da öğretmenlik yapması sayesinde bu şehri tanıma fırsatı buldu ve Ordu’yu çok beğendiğini söylüyor.
15-20 yıldır el işiyle uğraşan Turutoğlu, son 5-6 yıldır yaptığı el emeği ürünleri ticarete dökerek satış yapıyor.
El İşlerine Yoğun Talep!
Emine Turutoğlu’nun el işi ürünleri büyük ilgi görüyor. Özellikle başörtü ve bebek yelekleri en çok talep gören ürünler arasında yer alıyor. Geleneksel el işçiliğini modern tasarımlarla birleştiren Turutoğlu, sipariş üzerine özel çalışmalar da yapıyor.
El İşleriyle Üretken Bir Yaşam
El emeğinin kendisi için sadece bir uğraş değil, aynı zamanda bir tutku ve geçim kaynağı olduğunu belirten Turutoğlu, el işine ilgi duyan herkesi bu alanda üretmeye teşvik ediyor.
Ordu’da El İşine İlgi Artıyor!
Son yıllarda el emeği ürünlere olan ilginin arttığını belirten Turutoğlu, özellikle el yapımı ürünlerin hem hediyelik hem de kişisel kullanım için büyük talep gördüğünü vurguluyor.