Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), iş arayanlar için büyük çaplı personel alımına başladı. Kurumun açık iş ilanları ekranında yayımlanan bilgilere göre, ülke genelinde 96 bin 150 kişilik personel alımı yapılacak. Bu kapsamda Ordu ilinde de 607 kişilik istihdam fırsatı sunuluyor. Alımlar KPSS şartı aranmadan gerçekleştirilecek.

Temizlik görevlisinden güvenlik personeline, aşçıdan muhasebeciye, depo görevlisinden büro memuruna kadar pek çok alanda yapılan personel alımları, hem vasıflı hem de vasıfsız iş arayan vatandaşlara hitap ediyor. Başvurular, İŞKUR’un resmî internet adresi olan www.iskur.gov.tr üzerinden online olarak gerçekleştirilebiliyor.

Ordu'da Hangi Meslek Gruplarına Alım Yapılacak?

Ordu'da yapılacak 607 kişilik personel alımı kapsamında mağaza müdürü, kasiyer, aşçı, çaycı, pastacı yardımcısı, hemşire, ön muhasebeci, elektrik teknisyeni, sekreter, web tasarımcısı, sosyal medya uzmanı, konfeksiyon işçisi, fen bilgisi öğretmeni, ithalat-ihracat meslek elemanı, otel resepsiyon görevlisi, bilgi işlem destek elemanı, tekstil mühendisi, satış temsilcisi, elektrik mühendisi, matematik öğretmeni, İngilizce öğretmeni, market elemanı, tornacı, frezeci, pazarlamacı, kameraman, kaynakçı, teknik servis elemanı, gıda teknolojisi teknikeri, PVC doğrama montajcısı, depo sevkiyat sorumlusu, fırıncı, aşçı yardımcısı, inşaat mühendisi, mimar gibi çok sayıda meslek dalında istihdam sağlanacak.

Başvuru Detayları

Başvuru süreci ve gerekli şartlar, ilanların detaylarında yer alıyor. İŞKUR’un e-şube platformu üzerinden il ve meslek grubuna göre filtreleme yapılabiliyor. Böylece iş arayanlar, kendilerine en uygun pozisyonlara kolayca erişebiliyor.

İstihdam seferberliği kapsamında başlatılan bu dev personel alımı, hem ekonomik hayata katkı sağlayacak hem de binlerce kişiye iş imkânı sunacak.

Kaynak: Haber Merkezi