Sadelik ve Zarafet Trendi Öne Çıkıyor!

Artık abartılı saç ve makyaj modelleri geride kalıyor, yerini sade ve zarif görünümler alıyor. Saç tasarım uzmanı Samet Baş'a göre, 2024 gelin adaylarına hem zarafet hem de modernlik sunan atkuyruğu gelin saçı modelleri öne çıkıyor.

Baş, bu yılın trendlerini şu şekilde özetliyor: "Sadelik ve zarafet ön planda. Abartılı modeller geride kaldı. Gelin adaylarına zarif ve modern bir görünüm sunan atkuyruğu gelin saçı modelleri, 2024’te de en sade haliyle karşımıza çıkıyor. Salaş bir şekilde enseden toplanmış, uçları dalgalı atkuyruğu modelleri moda. Özellikle sade ve sırt dekolteli bir gelinlik giyecek gelin adayları dekolteyi zarif atkuyrukları ile süsleyebilir. Oval ve kalp yüz şekline sahip gelinlere uygun olan bu gelin saçı modelini minimalist tarzını ortaya koymak isteyen gelinler tercih edebilir."

2024 gelin saçı trendinde doğallık ve sadelik ön plana çıkarken, fazla özenmeden hızlıca yapılmış hissi veren gelin saçı modellerine, doğal ve sade makyaj uygulamaları eşlik ediyor. Aksesuarlar ise ihtişam-severlere hitap ediyor. Bu yılın gelinleri, doğal güzellikleriyle göz kamaştırıyor ve sadelikleriyle dikkat çekiyor.